Și-a greșit cariera! Voia să fie idol în modă, dar a nimerit în politică!

Politica mai cere și sacrificii. Și nu mă refer la compromisuri între partide (de regulă, financiare) sau la statul la masă rotundă cu dușmanul, o adevărată amenințare pentru mândriile personale. Ci chiar la sacrificarea unui potențial, a unei eventuale cariere cu șanse mai mari de reușită, la chinul de a părea abil,  toate în numele unei cauze atât de nobile precum este politica.

Pentru cine nu a aflat, politica e făcută de către și pentru oameni, societate, buna funcționare a unui stat, plecând de la premisa că toți politicienii trebuie să reprezinte alegătorii și să se gândească la binele lor. Aşadar, cine face politică are, teoretic, un scop nobil.
____________
În acest context, vă rog să analizați modelul Andreea Buică, de la PSD Botoșani. Păi nu e ea e sacrificiul în persoană?
____________
Femeia asta își ignoră chemarea vieții ei pentru a sta prin birouri și a vota decizii în locul nostru. Chestii absolut plictisitoare pentru o tânără căreia „îi place noul, îi place ineditul”. Pasiunea aia cu îmbrăcatul, cu rochiile, cu design-ul, cu motivaționalele, de fapt, cu întreaga psihologie vestimentară, dacă există așa ceva, este cu siguranță adevărata ei menire. Nu știu dacă ținutele ei sunt în ton cu modele sau chestii de genul, că nu-s Iulia Albu, dar știu cert că se îmbracă mai bine decât face politică.
Ei, și pasiunile greu se țin în frâu. Uite, de exemplu, pe ea o apucă inclusiv în contexte precum Ambasada Italiei. Și bag mâna-n foc că Buiuc a mers acolo sperând că or avea ăștia vreo colecție de Milano prin dulapuri. Adică, pe bune, nimic despre ce s-a discutat, nimic despre ce s-a întâmplat, nimic despre ce a căutat ea la Ambasadă, nimic despre pe banii cui bea. Nu, doar rochii are în cap. Măcar ne-a lăsat indiciul cu „la mulți ani, Italia”.
Dacă, până acum, am făcut speculații pe baza fotografiilor sale, lucrurile devin clare abia când deschide gura. Prin Consiliul Local e mai somnoroasă, din câte știu, probabil pentru că e oricum mai paralelă cu subiectele în dezbatere decât sunt liniile unei treceri de pietoni între ele. Preferă să își dea coate cu vecinii de scaun și să chicotească. Dar și când deschide gura, tată… rare vorbe debitează. Sau când scrie.
Da, chiar m-a trezit. Sau mi s-au trezit. Indignarea, amuzamentul, repulsia, mila. Da, mila! Lidera TSD de Botoșani încearcă să pară că știe despre ce vorbește. Încearcă să fie politician. Și iată cum: jignind oamenii, lăfăindu-se, arzând-o arogant, dând vina exclusiv pe alegători pentru situația jalnică a României. Ba o face cu stil, așa,  motivațional, ne dă trezirea. Noi suntem somnoroșii, că ea e al naibii de trează. Somnoroșii din ai căror bani se încalță. Dar stai, ce pretenții să avem de la cineva care postează așa ceva:

 

Apropo. Ați observat cât de tare o apreciază Federovici, da? Și dacă ar posta o poză cu un rahat, președinta tot like i-ar da. Deh, ține tot soiul de personaje pe aproape, nu e mare lucru o coană Joițica.
____________________________
Așa că eu chiar susțin ideea lui Rotaru, care i-a cerut public demisia lui Buiuc și a rămas cu cerutul. Păi nu ar fi toată lumea fericită? Ea nu s-ar mai chinui în zadar să facă pe-a politicianul priceput la ceva, și-ar vedea de înclinațiile ei fashion, poate chiar ar face ceva cu pasiunea asta. Iar noi n-am mai fi încurcați și luați la mișto de așa specimen. Zic și eu.
de |2019-06-09T09:20:23+03:009 iunie 2019|Politica, TOP NEWS|

Leave A Comment