Scandal in PNL Botosani! Turcanu se intoarce!

Fostul europarlamentar Mihai Turcanu isi doreste revenirea la filiala PNL Botosani. El deja a depus o cerere in acest sens, care va fi luata in prima sedinta in dezbatere de conducerea locala a partidului.

In toamna anului 2015, dupa ce a acces in Parlamentul Europei, Turcanu a parasit Botosaniul si s-a inscris in PNL dar in filiala sectorului 1 Bucuresti. Tot atunci, in cadrul unei sedinte la Bacau nu a ezitat sa isi critice fostii colegi despre care sustinea ca habar nu au politica si isi urmaresc propriile interese. Totul venea pe fondul condamnarii fratelui sau, fostul presedinte CJ Florin Turcanu pentru fals intelecual si a demisiei acestuia din fruntea PNL Botosani. La randul lor, cei din PNL Botosani l-au acuzat pe Turcanu ca a ajuns europarlamentar fara sa plateasca si a inglodat partidul in datorii. Numai cu presa locala PNL Botosani a pierdut procese de peste 7 miliarde de lei vechi, bani care si acum se platesc in rate negociate cu diversi furnizori.

Surse din cadrul PNL declara pentru www.botosaninecenzurat:

Nu se stie ce urmareste Mihai Turcanu cu aceasta cerere de inscriere in PNL Botosani. Probabil vaneaza vreo functie pentru ca acum este cumva pe cai mari. Chiar daca nu a intrat in Parlamentul European, el este bine vazut de conducerea centrala a partidului. In caz ca se retrage cineva de pe lista, el este primul care va ajunge la Bruxelles„.

Cel mai probabil Mihai Turcanu tinteste presedentia filialei locale dat fiind faptul ca se bucura de sustinerea lui Rares Bogdan si Ludovic Orban alaturi de care a stat in noaptea de 26 mai cand s-au anuntat rezultatele la alegeri. Nu este prima data cand Mihai Turcanu isi doreste acest lucru. El a mai fost propus odata la sefia PNL Botosani in 2015 chiar de fratele sau, insa capii PNL s-au opus. Atunci, Mihai Turcanu s-a suparat si si-a impachetat lucrurile si a plecat.

Totodata nu este de neglijat nici posibilitatea ca Mihai Turcanu sa renunte la a mai fi europarlamentar chiar daca se retrage cineva si sa isi doreasca sa candideze de la Botosani in parlamentul tarii. Acest lucru ar deranja nume grele din filiala locala care se viseaza pe locuri eligibile pe liste. Cert este ca la sedinta in care se va dezbate apobarea sau nu a cererii lui Mihai Turcanu de a reveni in PNL Botosani se anunta discutii grele, nefiind exclusa izbucnirea unui scandal in care liberalii locali vor da cartile pe fata.

 

de |2019-06-13T07:33:20+03:0013 iunie 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment