Cel mai tare parc de distractii pentru copii va fi deschis maine de Cheia Sol in imediata vecinatate a orasului, la Manastirea Doamnei. Proiectul, inceput in urma cu trei luni a necesitat investitii serioase si se vrea a fi numarul unul in ceea ce priveste asigurarea distractiei pentru cei mici dar si pentru parinti. Acestia vor avea posibilitatea sa isi supravegheze copiii la unul din cele doua foisoare amenjate, la terasa sau in timp ce fac un gratar.

Pe langa castelul albastru care va fi principalul punct de atractie pentru micuti, parcul de joaca Cheia Sol are de oferit numeroase surprize care cu siguranta ii va incanta pe copii. O mini gradina zoologica, plimbari cu poneiul, tiroliana si un teren de sport sunt numai cateva din punctele de atractie ale parcului de distractii Cheia Sol. Si daca ploua, copiii au la dispozitia lor si un spatiu de joaca acoperit astfel incat sa nu raceasca.

In prima zi de vacanta, Cheia Sol face cea mai mare surpriza copiilor din Botosani cu acest parc de distractii. Aici se pot organiza petreceri si distactii sau pur si simplu, copiii pot veni cu prietenii lor sa se joace pur si simplu. Deci de maine, Botosaniul are un nou parc de distratii. Cadrul natural de la Manastirea Doamnei unde este situat parcul Cheia Sol este dominat de verdele ierbii, de aer curat si liniste, iar incepand de maine copiii si parintii se vor putea bucura de aceste lucruri.