O noua metoda de calcul a pretului la bilete a fost inventata de conducatorii FC Botosani.  Astfel la un meci contra unei formatii ce a evoluat in Playoff un bilet va costa 40 Ron la tribuna si 25 Ron la peluza, in restul cazurilor la tribuna se poate achizitiona un ticket de acces pentru 20 Ron si la peluza pentru 15 Ron. Botosaniul, unul din cele mai sarace orase din tara se claseaza astfel pe locuri fruntase in ceea ce priveste oretul biletelor la un meci de fotbal.

Suporterii au ocazia sa plateasca 40 de RON ca sa vada la lucru echipe slabe precum Hermanstadt Sibiu sau Astra Ploiesti si doar 20 de RON pentru Dinamo sau Poli Iasi. Conducerea echipei este recunoscuta pentru faptul ca scoate greu bani din buzunar, uneori spre deloc. FC Botosani traieste cu banii de la Televiuzni, de pe bilete si cu banii pe care anual ii aloca primaria. Anu aceasta echipa a primit de la Primaria Botosani aproape 100.000 de euro. Mai exista si banii din transferuri insa acolo nimeni nu stie ce si cum s-a intamplat sau unde se duc banii.

Cert este ca dupa „preluarea” FC Botosani cel mai castigat la capitolul notorietate este Valeriu Iftime proprietarul grupului de firme Elsaco si autointitulat patronul echipei. El a ajuns presedintele Camerei de Comert Botosani si abonat fidel la interviuri pe la posturie TV cu specific sportiv. La acest important salt de imagine au contribuit in mare masura suporterii si se pare ca vor mai contribui date fiind preturile la bilete afisate pe site-ul clubului.

Preturile la abonamente sunt deasemeni prohibitive fiind accesibile doar bugetarilor bine platiti:

Peluza Nord – 180 lei

Peluza Sud – 180 lei

Tribuna I, sector A și C – 300lei

Tribuna I, sector B (acoperit) – 540 lei

Tribuna II, sector A și C – 300 lei

Tribuna II, sector B – 350 lei

Cel mai probabil in marea parte a meciurior FC Botosani va juca cu tribunele pe jumatate goale. Dat fiind acest aspect sponsorizarile pe care municipalitatea le da clubului: bani de la buget, nocturna, stadion si baza de antrenament apoape gratis, nu se mai justifica in nici un fel.