Dupa scandalurile cu rromi cad capetele la Cornisa!

Directorul DSPSA Eugen Turcanu cere demisia sefului pazei si securitatii de la parcul de distractii Cornisa. Motivele sunt scandalurile provocate de rromi in ultima vreme, scandaluri pe care nu a putut sa le aplaneze. Nu mai tarziu de duminica mai multi tineri si tinere de etnie rroma s-au aruncat imbracati in apa provocand discomfort total celorlalte persoane venite sa se relaxeze. Faptul ca nu a putut sa aplaneze aceste scandaluri si ca nu a luat masuri se pare ca ii este fatal responsabilului cu paza si securitatea de la Cornisa. Eugen Turcanu declara:

I-am cerut celui care se ocupa de paza si securitate la Cornisa sa isi dea demisia. Este prea moale si nu poate sa isi faca treaba. Necazurile provocate de tinerii rromi nu au fost rezolvate fapt care a creat un discomfort celorlalti care venisera la Cornisa sa se relaxeze. Acestia s-au aruncat imbracati in apa, au rupt sezlonguri si umbrele, au facut galagie si se comportau de parca Cornisa era proprietate personala. Seful pazei nu a fost nici macar in stare sa cheme politia. E moale, a spus ca ii este frica. Nu stiu daca va demisiona pentru ca salariul pe care il ia este mare dar trebuie sa gasesc o solutie sa pun pe cineva care se descurca. Nu tolerez asemenea gesturi asa cum au facut rromii in aceasta minivacanta„.

Turcanu spune ca cel care ocupa acest post trebuie sa dea dovada ca poate aplana scandalurile si ca poate colabora cu celelalte structuri de ordine publica astfel incat activitatea de la Cornisa sa nu mai fie perturbata.

Urmare a scandalurilor din acest week-end, sute de botosaneni si-au afisat nemultumirile pe retelele de socializare protestand vis-a-vis de modul in care sunt organizate problemele de securitate in cel mai mare parc de distractii din Moldova.

 

sursa foto: Monitorul de Botosani

 

de |2019-06-19T07:30:39+03:0019 iunie 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment