Visul copiilor si adolescentilor din Botosani a devenit realitate! Smiley va sustine la jumatatea lunii august un concert aici, pentru prima oara. Cunoscutul cantaret va fi capul de afis la Cornisa, la Festivalul Verii! Smiley si trupa sa deja si-a dat acordul pentru a veni la Botosani dvenind astfel cel mai important nume greu din muzica care ajunge sa cante aici.

Festivalul Verii (summer fest) se va desfasura la mijlocul lunii august la Cornisa. Vor fi din nou 3 zile de concerte la care impresarul Liviu Sorinel va cauta sa aduca numele cele mai mari din muzica autohtona si nu numai pentru a canta pe scena la Botosani. Deocamdata intelegerea este facuta cu Smiley, urmand ca pe parcus ce confirma sa se faca publice si numele altor artisti care vor apare pe scena de la Cornisa.

Este cel mai popular artist pop român al momentului, cel care a schimbat regulile jocului. De la consacrarea lui ca vedetă, acum mai bine de zece ani, muzica românească nu mai arată la fel. Smiley a adus ritm, culoare, originalitate, dezinvoltură și dorința de a zâmbi. Orice postură, de interpret, compozitor, producător, om de televiziune sau actor, e întâmpinată imediat de un succes molipsitor.

A făcut istorie alături de trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care artistul s-a îndreptat către o carieră solo.

A lansat patru albume solo: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010), „Acasă” (2013) și „Confesiune” (2017) în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r’n’b şi hip-hop. Rezultatul s-a văzut în aprecierea primită din partea publicului, din milioanele de vizualizări ale videoclipurilor şi din hit-urile care au atins primele poziții în topurile muzicale.

Numele real al lui Smiley este Tiberiu Maria.