Vă mai amintiți de USL? U-S-L, Uniunea de Salvare a Lingăilor din politică, sau, mă rog, Uniunea Social-Liberală, după cum îi plăcea să își spună.

Adică, da, combinația aia nereușită de stânga-dreapta-centru, un monstruleț bizar pe care l-au creat Ponta, Antonescu și D. Voiculescu (PSD+PNL+PC), în 2011.

Ei bine, s-a mai întrebat cineva dacă moartea USL din 2014 nu a fost decât o înscenare? Nu? Ar trebui. Pentru că Doina Federovici l-a pomenit de două ori consecutiv, într-o emisiune în care vorbea despre cum fake news au distrus PSD la europarlamentare.

„A fost un joc de imagine [n.r.: moțiunea de cenzură depusă marți] și pot să spun în continuare că ura și dezbinarea rămân sloganul celor de la USL [Voia să spună USR. Probabil.]”

Deci sloganul USL erau ura și dezbinarea, asta da sinceritate.

A continuat:

„Cei de la USL au propus acest amendament [n.r.: desființarea PNDL] , ca toată suma prin care cele 254 de investiții de la nivelul județului să fie mutate într-o altă zonă” 

Cam ce fel de zonă? O fi pe aceeași parte a planetei cu noi? Eh, nu contează. Întrebarea e alta: să fi supraviețuit USL? Că, hai, prima dată e gafă, dar când se repetă… Deja sună a amenințare.

Poate e cazul să dăm o fugă până la Copălău, să ne facem provizii, că nu se știe când revine Necuratul. USL, de el vorbesc.

Sursa foto: nimeni alta decât federovici.ro