Exact ca pe timpul comunistilor. Vorbind in numele grupului PSD din Consiliul Local, Mihai Tincu a cerut primarului Catalin Flutur sa organizeze o vizita de lucru pe santierul de la Teatrul Mihai Eminescu. Tincu doreste sa afle astfel in ce stadiu sunt lucrarile si daca se lucreaza bine.

Am văzut de ceva timp că în sfârșit s-a dat drumul la lucrările de consolidare de la teatru, au apărut și câteva anunțuri și câteva mesaje în presa locală. Eu aș avea rugămintea la dl primar pentru grupul PSD și cred că și pentru ceilalți consilieri din cadrul CL să organizeze atunci când se poate, împreună cu constructorul o vizită pe șantier, o vizită de lucru la subsol, așa cum am procedat și cu Cornișa și s-a terminat bine.”

Tincu a fost nomenclaturist, membru in PCR.

Raspunsul primarului Flutur nu a intarziat sa apara:

Domnul Tincu este consilier local, din punctul meu de vedere poate sa mearga la teatru pe santier cand vrea el, cu acceptul constructorului. Locatia este predata, nu stabilesc eu cine intra acolo. Dar nu vad o problema sa viziteze. Eu nu ma ocup cu organizarea de excursii, este de administrat un oras, si este foarte foarte multa treaba. Orice consilier cu acceptul constructorului sau insotit de reprezentantii acestuia pot merge pe santier„.

Liberalii l-au ironizat pe fostul comunist sugerandu-i sa inchirieze un autocar pentru a putea face o excursie la teatru.