Dispret total fata de lege! Tincu a devenit pericol public! (foto+video)

Mercedesul presedintelui organizatiei municipale PSD Mihai Tincu era parcat in urma cu o ora fix asa:

Aceasta parcare, este executata in imediata apropiere a barului Wenge de pe strada Octav Onicescu. Mihai Tincu, cel care detine aceasta masina este om de afaceri, consilier local si presedinte al organizatiei municipale PSD Botosani. El este si lider de grup al pesedistilor din Consiliul Local. Anul acesta a mai fost implicat in doua evenimente rutiere, unul la Lebada, in apropierea casei sale, cand s-a tamponat cu un alt vehicul si unul in apropierea Registrului Comertului cand s-a baricadat in masina de frica unui sofer nervos pe care l-a sicanat in trafic. Pentru acesta parcare, intr-o tara normala, Tincu ar fi avut carnetul suspendat si amenda dar in Botosani seful Politiei Comunitare se teme probabil de el, iar Politia normala are cu totul alte preocupari.

Soferul care a trimis aceste poze pe adresa redactiei, declara:

Era sa iau 2 copii pe trecere…mi-au ieșit alergând din spate. E inadmisibil sa parchezi in halul asta. Daca te cheama cum te cheama si ai functii, da un exemplu serpectand legea„.

In mod normal comform legilor locale votate si de Tincu Mihai, masina lui ar fi trebuit ridicata. Insa autospeciala de ridicat masini achizionata cu votul PSD in CL este stricata inca de la cumparare.

Mihai Tincu este pentru a doua oara in Consiliul Local si s-a facut remarcat prin blocarea a numeroase proiecte propuse de administratia Primariei. El este cel care a solicitat primarului sa-i aranjeze o vizita de lucru pe santierul de la Teatrul Mihai Eminescu, crezandu-se prea important ca sa mearga singur.

de |2019-07-03T15:59:22+03:003 iulie 2019|Important, TOP NEWS|

Leave A Comment