De frica sa nu ramana fara caimacul de la Urban Serv, pesedistii din Botosani tremura si acuza. Acuza ca s-ar pregati un mare tun la Primarie cu licitatia pentru curateniea in Botosani. „Marele tun” este de fapt firescul, o licitatie pentru activitatea de salubrizare a orasului care sa incredinteze aceasta activitate unei firme dotate, cu personal serios si neimplicata politic, asa cum si trebuie.

Insa multimea de lipitori la banul public din PSD, directori, membri CA din Urban Serv si politicieni au sarit ca arsi. Urban Serv este o sociateta finantata in totalitate de Primarie unde salariile si indemnizatiile de sedinta sun barosane. Bunaoara nu e de neglijat cum firma de salubrizare a municipalitatii a refuzat sa faca curat la Cornisa in zilele festivalului. Au trebuit adusi puscariasi pentru a curata zona.

Urban Serv este o societate cu un parc auto invechit, cu oameni pusi politic, e un stat in stat care prin acesta decizie de la varful Primariei se vede fara cascavalul care mai alimenta si un partid, PSD, care si-a numit oamenii in functii acolo. Incompetenta lor crasa a dus la derapaje majore cu implicatii in viata comunitatii. Sa amintim doar mizeria de pe strazi, faptul ca iarna aceasta nu au avut sare suficienta si am stat cateva zile inzapeziti sau mizeria din cimitire. Numai aceste aspecte semnalate scot in evidenta firescul din decizia Primariei. Salubritatea trebuie scoasa la licitatie si sa o castige cine se pricepe sa o faca.

S-a dovedit ca Urban Serv nu stie acest lucru.