Desi si-au dat proba incompetentei, cei de la Urban Serv nu vor sa renunte la salubrizarea orasului. Solutia propusa de primarul Catalin Flutur este scoaterea la licitatie, asa cum e legal, a acestui serviciu. Se opun consilierii PSD care doresc sa rezolve aceasta problema prin incredintare directa. Totul se va intampla la sedinta din aceasta luna de Consiliu Local.

Contractul SC Urban Serv cu Primaria a expirat si cineva trebuie sa se ocupe de curatenia de pe strazi. Cei de la Urban doresc sa faca acest lucru in continuare dar fara licitatie care nu ar avea nici o sansa sa o castige. Cel mai probabil vor primi acest lucru cu sprijinul consilierilor locali PSD si in continuare Botosaniul va avea ghene de gunoi adevarate focare de infectii si mizerie pe strazi. Surse din primarie declara:

In ziua sedintei vor aduce angajatii de la Urban Serv sa puna presiune. Nu e nici o problema, sa faca cum vor ei. Secretarul Primariei nu va semna aceasta hotarare pentru ca este ilegala si se va ajunge la judecata. Principiul lor este ca poate vor avea noroc cu vreun judecator. Cei de la PNL se vor abtine sau vor vota impotriva pentru ca legale este ca acest contract sa fie scos la licitatie„.

Primarul Flutur a avut o serie de discutii cu viceprimarul Cosmin Andrei care i-a confirmat faptul ca grupul PSD din CL nu agreeaza ideea unei licitatii. Urban Serv este o societate a Consiliului Local unde PSD si-a trimis membri in toate functiile de conducere pe salarii sau indemnizatii uriase.