Toti primarii PSD din judet au fost convocati astazi la sediul partidului. Acestia vor avea o sedinta cu conducerea Biroului Judetean PSD din cauza situatiei tensionate din teritoriu. Tot mai multi alesi se plang din cauza faptului ca institutiile statului nu ii lasa sa lucreze, ba mai mult le pun bete in roate in ceea ce priveste dezvoltarea. Practic conducerea PSD doreste sa afle care sunt directorii de institutii descentralizate care ii nemultumesc pe primari. Se pare ca cele mai multe nemultumiri se refera la directorii de la Apele Romane si de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.

Unul din primarii convocati declara:

Sunt comune care nu au medic de familie pentru ca cei de la CASS au facut controale si au suspendat activitatea unor doctori. Nu poti lasa cate trei comune deodata fara medici. In plus, cei de la Apele Romane au amendat mai multe primarii pentru niste lucrari absolut necesare fara de care de exemplu in caz de incendiu pompierii nu pot interveni. Practiv partidul prin directorii pe care i-a numit ne pune bete in roate. Vrem si noi sa vedem cu rezolva problemele astea„.

Motivul neoficial al acestei sedintele este o discutie cu primarii pentru a vedea cat de mult mai sustin acestia partidul la urmatoarele alegeri. Reamintim ca un grup de primari PSD din judet s-au constituit intr-o grupare care are drept obiectiv sustinerea partidului Pro Romania la urmatorul ciclu electoral.