Primaria castiga bani europeni! Botosaniul va deveni un urias santier!

Un proiect în valoare de 13,8 milioane de lei, va fi derulat de Primăria municipiului Botoșani prin Programul Operațional Capital Uman. Este vorba de un start-up social pe Regiunea Nord – Est, proiect care este sustenabil și a fost admis după evaluarea tehnico-financiară.

În plus, Ministerul Fondurilor Europene a făcut o sesiune de informare privitoare la implementarea strategiilor de dezvoltare durabilă locală de către GAL-urile urbane. Procedura de selecție a proiectelor depusă de GAL Botoșani este prima pe țară aprobată, valoarea proiectului fiind de 8 milioane de euro.

Este acel proiect de 8 milioane de euro iar procedura de selecție a proiectelor depusă de GAL Botoșani este prima pe țară aprobată. Noi tot așteptăm, avem un calendar pe care Guvernul și cei responsabili ni-l dau și ce o să facem mai departe”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Tot prin Programul Operațional Regional vor fi efectuate mai multe investiții în Botoșani în valoare de câteva zeci de milioane de euro.

Pentru că toată țara așteaptă ca noi, autoritățile locale, tot ce înseamnă UAT-uri, așteptăm ca banii aceia europeni, odată și-odată să-i punem în operă. Și se lucrează se merge în pas de melc, asta e clar în defavoarea Guvernului, nu a noastră, ca autorități locale. Cu toate că toți suntem afectați, indiferent de culoarea noastră politică. Sunt nişte paşi pe care îi facem. Pot să confirm că în scurt timp, dar nu ține de noi, Botoșaniul va deveni un mare șantier”.

Acestea vizează reabilitarea și modernizarea transportului public, un Aventura Park pe versantul Pacea, un teren sintetic în Parcul Mihai Eminescu sau reabilitări de unități educaționale.

de |2019-07-22T07:39:08+03:0022 iulie 2019|Social, TOP NEWS|

2 Comments

  1. Geo 27 septembrie 2019 at 09:22 - Reply

    aventura park, teren sintetic, numai cacaturi, nenorocitilor! scolile cad pe elevi, gradinitele la fel, transport pentru elevi zero, si voi vreti sa dati spagi pe aventura park, javrelor!

    • Edd 1 mai 2021 at 19:34 - Reply

      Stai putin. La ce mai e nevoie de scoli, in Botosani? Oras rosu condus de pesedime, e mai bine sa fii prost si fara scoala aici, ca toti ceilalti. Ai sanse mai mari sa ajungi politician, asa ca Doina. Sau ca Fata de Caine. Pe banditu alalalt facut primar de judecator nu-l stiu pe nume, dar sigur w din acelasi aluat cu amicu Ciolacu.

Leave A Comment