Mirajul functiilor si al puterii a facut imposibilul, posibil. Cuplul de aur al orasului, Michi Microbuzul-Florin Ghiorghita s-a reunit si se pregateste de alegeri. Impacaciunea nu s-a facut la Primarie ci sub egida partidului Dreapta Liberala unde a anuntat fostul viceprimar ca tocmai a devenit membru.

Cei doi au pus bazele in trecut transportului in comun „modern” in Botosani, ducandu-ne cu 10 ani in urma fata de toate orasele municipii de judet din tara. In Botosani in ceea ce priveste mobilitatea urbana nu exista nimic care ne-ar asemana cu cu alte orase: doar microbuze si tramvaie vechi.

Florin Ghiorghiță, fost viceprimar al municipiului Botoșani, și-a anunțat astăzi revenirea în politică. Nu la PNL cum era de așteptat, ci la Partidul Dreapta Liberală, formațiune politică înființată la sfârșitul anului trecut de omul de afaceri Viorel Cataramă.

Florin Ghiorghiță a fost viceprimar timp de trei mandate, în perioada 2000-2012. În urmă cu vreo cinci ani s-a retras din politică dar acum a anunțat că revine. Nu la PNL cu la Dreapta Liberală unde președintele organizației județene este omul de afaceri Dumitru Balan. Foarte probabil, Florin Ghiorghiță va fi candidatul Partidului Dreapta Liberală la Primăria Botoșani.

Mai mult, tot Florin Ghiorghita a anuntat ieri ca Dreapta Liberala organizeza casting pentru 1000 de membri:

DREAPTA LIBERALA recruteaza 1000 de noi membri, activi, entuziasti, dornici de a infaptui schimbarea. 
Fii parte din Viitorul Romaniei!
Conditii:
– varsta peste 18 ani;
– inscrierile se fac in perioada 26 iulie-31 august;
– din cei recrutati vor fi alese persoanele cu aptitudini de lideri carora li se vor oferi functii de conducere in partid! 

Perioada de inscrieri deja a inceput insa nu s-a anuntat componenta juriului la acest casting de membri de partid. Date fiind aceste aspecte, sunt clare intentiile lui Ghiorghita de a fi pe o lista de candidati, 1000 de voturi asigurandu-i prezenta in Consiliul Local. Daca ar reusit aceasta actiune de recrutare a 1000 de membri, Drepta Liberala ar detine mai multi membri platitori decat PNL Botosani de exemplu.