Cum era de asteptat, DNA a deschis un dosar in ceea ce priveste angajarile cu iz politic din Botosani. Sunt vizate acele actiuni in urma carora beleficiarii de locuri de munca caldute si bine platite sunt clienti politici ai partidului de la guvernare. Botosani Ncecenzurat a descris mecanismele prin care atat la APIA cat si la Vama Stanca Costesti au aparut peste noapte noi angajati impusi de PSD. Sunt luate in vizor si cateva primarii din judet unde extrem de usor clientii de partid au capatat statutul de functionari publici.

Angajarile de la APIA Botosani au fost descrise pe larg pe site-ul www.botosaninecenzurat.ro in cadrul acestui material:

NERUŞINARE! Un vicepreşedinte PSD şi-a cocoţat nevasta pe o funcţie de director la APIA

In ceea ce priveste Vama Stanca Costesti unde peste noapte printr-un transfer semnat chiar de sefa ANAF a fost uns un vames nou, www.botosaninecenzurat.ro a tras semnalul de alarma aici:

SOLUŢIA PSD! Cum ajungi vameş fără să dai concurs pe post!

Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, angajarile pe banda rulanta cu PSD in spate continua. Se urmareste impunerea pe post la ISCTR (Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transport Rutier) a unui tanar de 27 de ani fara pic de experienta in persoana lui Andrei Belici. Acesta s-a transferat in luna mai la ISTCR si deja partidul il vrea director.