Hidroplasto da lovitura! Doua lucrari majore in Bucuresti! (galerie foto)

Putine firme locale mai reusesc sa faca ce face Hidroplasto. Firma botosaneana, condusa de Catalin  Silageanu se impune pe o piata grea, in capitala Romaniei. Deocamdata firma botosaneana s-a impus ca partener in doua proiecte majore din capitala. Este vorba deste „Pasaj Strapungerea Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu si despre  Cortina Academy Cotroceni, un nou proiect imobiliar declarat cel mai bun concept de locuire. 

In cadrul primului proiect  Echipele Hidroplasto vor instala dispozitivele de acoperire rosturi de dilatatie la Pasajul Strapungerea din cartierul Vitan la Culeea ll .Pasajul nou construit se afla la intersectia dintre Splaiul Unirii si Bulevardul Nicolae Grigorescu, un proiect de mare importanta pentru traficul din București , realizat in colaborare cu firma Delta Acm 93 Srl, Beneficiarul final este Primaria Capitalei.

Noua arteră va avea o lungime de 1,3 km, 6 benzi și 3 stații de autobuz și se estimează că va costa 63 milioane lei.Hidriplasto

Pentru al doilea proiect, Hidroplasto a fost acceptata ca partenere atat in ceea ce priveste elaborarea de solutii tehnice cat si executia. Este vorba despre tratarea rosturilor de dilatatie la fatade si acoperis pentru 8 blocuri in cadrul complexului de locuinte Cortina Academy Cotroceni.

Patronul firmei, Catalin Silageanu declara:

Nu au ales solutia cea mai iefina. In ceea ce priveste pretul, Hidroplasto a prezentat o varianta de 3 ori mai scumpa decat alt constructor insa s-a agreeat solutia propusa de noi. Ei construiesc cu ceea ce este mai bun nu cu ceea ce este mai ieftin”. 

 

Pentru fatade se va folosi profilul din seria 324-280-varianta de colt-profil fabricat din alminiu , cu proprietati de impermeabilizare. Profilul 324-280 se preteaza pentru rosturi cu o deschidere de 280 mm si o miscare preconizata de 125 mm . Pentru partea de acoperis vom folosi profilul 521-150 Hidroplasto, profile de ultima inovatie, create din aluminiu de inalta calitate si prevazute cu o membrana dintr in material special tip Nitriflex. Profilul preia o miscare de 300 mm si a mai fost folosit la proiecte rezidentiale cel mai important fiind Rahmaninov Residence Floreasca.Proiectul „Cortina Academy Cotroceni- -Proiect Câștigător al Premiului „Cel mai Bun Concept de Locuire”, Gala CPI National 2019. Proiect Modern cu Finisaje de Lux și O Localizare Excelentă. Noul ansamblu rezidential CORTINA ACADEMY este modern si exclusivist si intruneste cu cele mai exigente cerinte in materie de calitate, lux si eleganta. In cadrul ansamblului se vor regasi apartamente cu doua, trei si patru camere, ce vor avea suprafeţe si compartimentari variate.

 

de |2019-08-06T07:54:56+03:006 august 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment