60 de liberali cu un singur autocar au plecat astazi la Bucuresti pentru a participa la lansarea candidaturii presedintelui Klaus Johannis. Acestia nu sunt insotiti de nici un primar PNL din Botosani, insa fiecare comuna si-a trimis macar un reprezentant.

Lansari au mai fost. Pe mine ma intereseaza sa scoatem rezultat, nu sa umblam pe drumuri, Din ceea ce stiu eu marea parte a primarilor liberali sunt in concediu sau au extrem de multa treaba. De aceea nu s-au deplasat. Au plecat 60 de oameni cu un autocar pentru ca asta a fost norma noastra. Eu am trimis un consilier local”, a declarat fostul deputat Verginel Gireada,

Evenimentul este programat să înceapă de la ora 16.00, la Romexpo, în Capitală, iar la reuniune vor participa peste 3.500 de membri ai partidului, parlamentari, primari și aleși locali.

În cadrul reuniunii vor lua cuvântul secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, liderul grupului europarlamentarilor români din PPE, Rareș Bogdan, liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, președintele Ligii Aleșilor Locali ai PNL, Gheorghe Flutur.