Doina Federovici, inca presedinta PSD Botosani nu este una din favoritele Vioricai Dancila. Desi din postura de yesman a gangurit si a votat cu ambele mai orice propunea premierul retard al Romaniei (retard politic si administrativ, evident), Doinita de la PSD Botosani nu are scaunul asigurat. Nu ar fi exlus sa asistam maine, cand Viorica aterizeaza la Botosani, la o executie sumara de lider de partid in cel mai pur stil PSD. De ce?

Viorica l-a iubit pe Ponta, pe cel mai mare minciunila din istoria partidului. L-a sustinut, i-a organizat festivitati si a fost tot timpul langa el. Acum il uraste pentru ca Ponta e in alt partid si Viorica nu vrea sa faca alianta cu el.

A iubit-o si a urat-o mai apoi pe Gabi Firea. Acum o iubeste putin din nou, pentru ca primarul capitalei si-a recapatat functiile in partid si Doinita are nevoie de influenta acesteia.

L-a iubit pana la sange pe Dragnea si nimeni n-a auzit sa se dezica de acesta. Practic in timp ce Liviu isi ostoieste oasele in puscarie, Doina sufera. Sufera dar o alta iubire s-a ivit la orizont: dragostea pentru Viorica!

Acesta dragoste a Doinitei e netarmurita. Ar face orice numai ca Viorica sa fie multumita. Nu stie cum sa se faca de folos. Incet incet vede cum filiala din Botosani ii scapa din maini, cum primarii PSD sunt din ce in ce mai nemultumiti si cum vocile impotriva ei din partid se inmultesc.

Maine va trai cu frica in san toata ziua. Nu stie ce va face Viorica la Botosani, Spera doar ca va fi bine. Sta cu pumnii stransi. si exerseaza datul din cap aprobator.

Si sincer, o iubeste acum pe Viorica.