Prim ministru Viorica Dancila va fi asteptata maine cu proteste la Botosani. Cel mai probabil protestatarii se vor aduna in zona sediului PSD si Prefectura unde prim minstru va avea o intalnire cu primarii. Nu este nimic nou in aceasta actiune pentru ca de fiecare data cand au ajuns in aceasta zona capii PSD au fost huiduiti.

Prim ministrul Viorica Dancila se afla in turneu electoral iar maine va ajunge la Botosani insotita de ministrul de finante Orlando Teodorovici. Ea se va intalni la sediul PSD cu primarii acestei formatiuni politice. Grupul civic condus de protestatarul Daniel Caslaru a lansat ier pe facebook un indem la proteste sustinand ca intre orele 12 si 17 lumea sa se adune la sediul PSD. Daniel Caslaru si-a anulat o [parte din concediul pe care il petrecea cu familia la munte pentru a putea fi prezent in Botosani sa o huiduie pe Viorica Dancila.

Premierul va fi însoțit de vicepremieri Mihai Fifor, secretarul general al PSD, și Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministrul Finanțelor.

Vor fi discuții cu primarii și viceprimarii PSD din județ din perspectiva alegerilor prezidențiale din toamnă, dar și a celor locale din primăvara anului viitor.

Discuțiile vin mai ales mai ales în contextul ruperii alianței de guvernare cu ALDE, care va duce fie la o guvernare minoritară, fie la trecerea PSD în opoziție.