Astazi, sâmbătă și duminică, botoșănenii sunt așteptați la Cornișa unde se organizează Summer Fest. Cap de afiș este Smiley, unul dintre cei mai apreciați și în același timp unul dintre cei mai scumpi artiști români cunoscut prezentator la Vocea Romaniei si Romanii au Talent.

Primarul Cătălin Flutur a declarat că pentru evenimentul de la sfârșitul acestei săptămâni nu s-a cheltuit niciun leu din bugetul local.

„Acel Summer Fest va avea o cu totul altă anvergură față de alți ani. Ne-am gândit la niște nume care sigur sunt așteptate la Botoșani. Începând de joi vom avea acțiuni în parcul Cornișa. Vreau să vă spun că bugetul alocat înseamnă încasările parcului Cornișa pe minim trei zile. Bani sunt. Nu luăm din bugetul local absolut nimic. Sunt și sponsori care au înțeles ce înseamnă fenomenul Cornișa și au venit alături de noi. Vineri avem DJ Project, SuperChill, Proconsul și Smiley. Sâmbătă vor fi artiști locali, Alexandru Calancea Band și Lupii din Republica Moldova și Vunk iar duminică vor fi artiști locali, Natalia Barbu și trupa Hara”, a spus Cătălin Flutur.