Hotelul Rapsodia a fost scos la vânzare de către lichidatorii care se ocupă de insolvența firmelor milionarului ieșean Dănuț Prisecariu, Omul de afaceri deține mai multe proprietăți în Botoșani, printre care se numără și Uvertura City Mall. Lichidatorii care se ocupă de insolvența firmelor omului de afaceri din Iași au stabilit prețul de pornire al licitației la 3.999.900 EUR, fără TVA.

Prisecariu a cumparat hotelul Rapsodia în 2006 pentru 1,7 mil. euro si a investit in renovarea si constructia a 68 de camere noi, clasificate la patru stele, numai puțin de 7 milioane de euro. Investitia in hotelul Rapsodia a fost realizata atat din surse proprii, cat si dintr-un credit obtinut de la OTP Bank. Potrivit unei declarații de presă care a fost publicată în Ziarul Financiar, Dănuț Prisecariu a investit în Botoșani 35 de milioane de euro, însă în urmă cu aproximativ patru ani firmele administrate de el au început să întâmpine probleme financiare serioase și au intrat în insolvență și chiar în faliment.

Potrivit anunțului de vânzare, în preț sunt încluse un “teren intravilan in suprafata de 3.749 mp,Constructie – Hotel Rapsodia avand o suprafata construita de 1.963 mp si o suprafata desfasurata de 13.316 mp)”,

Hotelul dispune in prezent de 47 camere in categoria de 3 stele si respectiv 102 camere in categoria de 4 stele si un restaurant -Rapsodia. Hotelul dispune de asemenea de un centru business (primul din Botosani) ce cuprinde 3 sali de conferinta (Mihai Eminsecu, George Enescu si Protocol) special amenajate pentru acomodarea optima a unui numar de pana la 600 de persoane. De asemenea hotelul dispune de spatii cu destinatie birouri, spatii de depozitare si spatii tehnice.