PSD calca legea in picioare in Consiliul Local!

Asa cum BTNEC a anuntat, consilierii locali PSD isi bat joc de lege. (https://www.botosaninecenzurat.ro/20190718-psd-nu-renunta-la-urba-serv-ei-vor-salubrizarea-orasului-prin-incredintare-directa.html) PSD-istii au votat un proiect de hotărâre care nu poate fi aplicat deoarece încalcă legislația. Ei au decis să acorde prin încredințare directă societății Urban Serv, contractul de salubrizare. Asta s-a intamplat in ciuda opozitiei facuta de primarul Flutur si de secretarul Primariei care nu a dorit sa semneze hotararea!

După votul din Consiliul Local, primarul Cătălin Flutur a cerut un punct de vedere oficial de la ANRSC, instituția care reglementează serviciile comunitare de utilități publice. Potrivit reprezentanților ANRSC, contractul de salubrizare nu poate fi încredințat direct ci ar trebui organizată o licitație.

„Am primit oficial un răspuns de la ANRSC prin care ni se explică foarte clar: nu puteți încredința direct serviciul de salubrizare al municipiului. Acum vom vedea ce se va întâmpla. Eu le-am explicat atunci când au votat: nu sunteți pe lege. Nu contează, noi suntem”, a spus Cătălin Flutur.

de |2019-08-26T07:46:13+03:0026 august 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment