Sorin Ciolac, un barbat in varsta de 43 de ani si-a pierdut astazi viata dupa o saritura de la trambulina de 5 metri in bazinul de la Cornisa. El a lasat in urma o sotie si trei copilasi, care il insoteau in momentul tragicului accident. Nu mai tarziu decat sambata Sorin Ciolacu a fost nas mare la o nunta, unde a sarbatorit si faptul ca a castigat batalia cu o boala incurabila, cancerul.

Astazi Sorin a sarit in apa de la tranbulina de 5 metri de mai multe ori insa ultima saritura i-a fost fatala. El a revenit la suprafata insa era inert, nu mai misca sa se tina pe apa si s-a dus la fund. Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi de la Cornisa, la fel si interventia salvamarilor. Acestia l-au scos urgent din apa pe Sorin si au pornit manevrele de resurescitare. Au scos apa din el si barbatul si-a recapatat pulsul. Asa a intrat in ambulanta, cu puls. La spital, inima a incetat sa ii mai bata.

Cei de la Cornisa care au vazut inregistrarea sustin ca Sorin Ciolac a sarit in cap de mai multe ori pe parcursul zilei. La ultima saritura capul nu statea in cea mai buna pozitie pentru sarit in apa si de aceea se suspecteaza o fractura la nivelul gatului. La fel de adevarat este si faptul ca din cauza apei inghitite Sorin putea sa faca un infarct, insa cauzele decesului se vor afla la autopsie.

Sorin Ciolacu a lasat in urma o familie cu trei copii, un frate indurerat si multi multi prieteni. O zi a relaxarii alaturi de copii s-a transformat intr-o clipita intr-o zi a tragediei pentru Sorin. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!