Neoficial a inceput campania electorala. Partidele din Botosani isi strag randurile si ies in strada fie pentru strangere de semnaturi, fie pentru actiuni electorale folositoare candidatilor desemnati.

USR e fain! 

Cam atat au putut scoate din cap cei de la USR Botosani, sloganul lui peste prajit. Asa, si ce daca e fain? Poate nu se asorteaza cu ce gandeste lumea. Sa te consideri singur ca esti fain seamana a narcisism si fara gluma, a oleaca de paranoia. Lasa pe altii sa te descopere si sa exclame pe retelele de socializare cat de fain esti, tu doar prezinta-te. La capitolul prezentare, proiecte, dezbateri cei de la USR stau foarte prost, asa ca nu isi justifica pretentia de partid care face o altfel de politica.

PNL nu are imaginatie!

Asta e clar. Aceeasi campanie obosita cu tineri la corturi care insemna lumea sa semneze pentru candidatura actualului presedinte. Aceiasi tineri in alte iposturi, aceleasi actiuni prafuite, nimic nou. E ca si cum PNL si-ar dori sa nu castige alegerile sau sa se intoarca in trecut pe vremea USL-ului. Cel putin asta rezulta din actiunea presedintelui Costel Soptica care si-a bagat picioarele complet in disciplina de partid si dispozitiile celor de la centru si a facut front comun cu deputatii si senatorii PSD, pe scena, la Festivalul Harbuzului de la Lunca. Probabil s-a gandit la un transfer de imagine ceva, dar nu se stie exact de la cine.

 

PSD continua sas uimeasca cu modul in care si-a inceput campania electorala.

Pozele curg fluviu pe retelele de socializare, dar si informatiile despre zecile de angajari la stat ale rubedeniilor si protejatilor de partid. Au inceput surprinzator si conferintele de presa, insipide si incolore, unde ordinul de partid este „lauda!”.

Doina uimeste cu poze printre excavatoatre dsr si cu o fotografie in care s-a pozat cu un roll-up in care apare Viorica Dancila. Ele sunt alatori de fiecare roman, iar un slogan prost ales. Nu exista nimeni care sa isi imagineze cum Doina sau Viorica ar putea fi alaturi de romanii care culeg fructe in Spania sau Germania si nici cum ar fi ele doua ajutand o varstnica italiana bogata sa se stearga la fund dis de dimineata. Pentru ca pana la urma asta insemna sa fii alaturi de fiecare roman. Pana la urma e o campanie electorala care o sa o faca dupa chipul si asemanarea lor. Unii naiv, altii in dispret!