Se cauta solutii pentru transportul in comun din Catamarasti Deal!

Primaria Mihai Eminescu face toate eforturile pentru a remedia situatia transportului in comun din Catamarasti Deal! Au fost facute petitii si solicitari atat catre Prefectura cat si catre Consiliul Judetean pentru a implica aceste institutii in rezolvarea problemei.

Locuitorii din Catamarasti Deal au ramas fara transpost in comun dupa ce, in urma unui control facut de Politia Rutiera, s-a consatat ca firma Microbuzul care transporta pasageri dinspre si in aceasta localitate, nu are licenta de operare. Microbuzul este licentiata pe raza municipiului Botosani si isi inchide traseul in preajma SC Eltrans.

Administratorul public al comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireada declara:

Oamenii s-au obisnuit cu Microbuzul. Ei fac acest traseu de mult timp, de vreo 13 ani. Acum ca si-au dat seama ca nu au actele in regula nu e vina Primariei Mihai Eminescu. Nu au decat sa si le puna in ordine. Noi am facut interventii la CJ si Prefectura pentru a se gasi o solutie. In curand problema se va rezolva!

13 ani le-a trebuit politistilor din Botosani sa observe ca cel mai mare operator de transport din judet nu are licenta pe unele trasee pe care le gestioneaza. Cel mai probabil, Politia Economica va calcula si implicatiile fiscale ale acestei activitati nelegale. Atat Dumitru Balan cat si Verginel Gireada au anuntat pentru ziua de astazi conferinte de presa.

de |2019-08-28T06:57:32+03:0028 august 2019|TOP NEWS|

One Comment

  1. miluca cristian 28 august 2019 at 10:57 - Reply

    Cand politia rutiera e condusa de fostul plutonier Orheie care a luat nota 4 la concurs…ce asteptari sa ai de la ei ?

Leave A Comment