Luni incepe asfaltarea in Drumul Tatarilor!

4.830.230 de lei fără TVA. Aceasta este suma pe care SC Conrec o va incasa de la statul roman pentru a duce la bun sfarsit lucrarea de proiectare si asfaltare a strazii Drumul Tatarilor. Si Conrec nu se grabeste desi a semnat contractul cu Primaria Botosani. Banii, vin pe proiect guvernamental, PNDL 2 si ar trebui sa fie suficienti pentru asfaltarea si proiectarea a 2,1 kilometri de drum. SC Conrec, cu un actionariat nou dupa retragearea din afaceri a lui Mihai Vrajitoru va face aceasta lucrarea impreuna cu Nord Proiect. Reamintim ca firma Nord Proiect este cea care s-a ocupat si de proiectarea la Teatrul Mihai Eminescu, si a facut-o gresit, cauza din care de 6 ani teatrul sta paragina.

Catalin Fetcu, directorul Directiei Dezvoltare din cadrul Primariei Botosani declara: „Am fost amanati de cei de la Conrec de mai multe ori cu inceperea lucrarilor in Drumul Tatarilor. In ultima discutie pe care am avut-o cu noul actionariat de acolo s-a avansat ferm ca luni 1 septembrie vor incepe efectiv lucrarile. Era si domnul primar de fata cand vorbeam pe speaker cu cei de la Conrec. Au spus ca a durat mult proiectarea si partea de acte”. 

Sute de familii asteapta de ani buni ca Drumul Tatarilor sa fie asfaltat. Drumul a ajuns o ruina si in sezonul rece sau ploios cu greu poti circula pe el. Odata cu Drumul Tatarilor, firma Conrec trebuie sa asfalteze si strada Gheorghe Hasnas.

de |2019-08-30T07:30:49+03:0030 august 2019|Local, TOP NEWS, Uncategorized|

One Comment

  1. Anca 7 octombrie 2019 at 16:21 - Reply

    Suntem în data de 7 octombrie și nici urmă de lucrări.

Leave A Comment