Grupul PSD din Consiliul Local a decis ieri infiintarea unei comisii care sa ancheteze scandalul dintre directorul DSPSA Eugen Turcanu si un angajat, scandal cu care s-a ajuns pana la Politie.

Desi nu aveau cvorum din cauza faptului ca toti cei de la PNL au iesit din sala, consilierii PSD au exersat votul, dupa care au plecat acasa fara sa mai faca nici o comisie. Evident in comisia votata de PSD era viceprimarul Cosmin Andrei cel mai infocat adversar al lui Turcanu. Toti jurnalistii au asistat la cum se face PSD de ras in CL incercand sa promoveze o hotarare desi nu aveau cvorum, ba chiar si insistand in parcurgerea etapelor (pragatirea buletinelor de vot, desemnarea unei persoane ce numara votul, votul propriuzis care a fost secret desi erau doar ei intre ei, anuntarea rezultatelor). Dar la vot, totul s-a naruit, lucru logic de vreme ce toti consilierii PNL au iesit in bloc din sala de sedinte a primariei.

Ciudat este ca nimeni nu a stiut sa spuna ce se va intampla cu concluziile la care va ajunge aceasta comisie daca ea se va mai face odata.

Consilierul PNL Maricel Maxim declara: „Eu nu stiu unde vor sa ajunga cu aceasta comisie. E pur si simplu initila. Ce faci cu concluziile ei dupa ce ajunge la o concluzie? Va spun eu. Nimic. Nu au alta treaba si fac comisii”.

De aceeasi parere este si secretarul Primariei, Oana Georgescu.

Ea spune: „Este hotararea lor sa faca aceasta comisie. Habar nu am ce se va intampla dupa ce comisia isi va desfasura activitatea”.

Scandalul dintre Eugen Turcanu si angajatul DSPSA este anchetat in prezent de politie. Primarul Catalin Flutur spune ca va lua masuri si va face declaratii pe marginea acestui subiect dupa ce Politia isi va finaliza ancheta si va dispune masuri.