Sorin Ciolac, botosaneanul care a murit intr-un cumplit accident la Cornisa dupa ce a sarit de la trambulina de 5 metri va fi inmormantat marti la Dublin in Irlanda. Funerariile vor incepe la ora 11,30 la Biserica Buna Vestire si inmormantarea va avea loc la Cimitirul Ballyglass Mulligar. El va fi depus pentru condoleante la Gilsenan`s Funeral Home, luni, 2 septembrie intre orele 17-19.

Familia acestuia a reusit sa duca in Irlanda corpul neinsufletit al lui Sorin. Acestia erau stabiliti in Dublin de mai multa vreme, avand si statutul de cetateni irlandezi.

In data de 27 august dupa ce Sorin Ciolac a sarit in bazinul extrerior de la Cornisa de la trambulina, s-a produs un accident fatal. Probabil din cauza socului de la saritura, Sorin nu s-a mai ridicat la suprafata apei. Interventia salvamarilor si a celor de la Salvare a fost tardiva, Sorin decedand la spital. Cauza oficiala a decesului este inecul si a fost stabilita in urma autopsiei. Corpul lui Sorin a stat in apa aproape 5 minute pana sa fie adus la suprafata.

Sorin era casatorit cu Dorina si avea trei copii: Dorin, Andreea si Sorina.

Dumnezeu sa-l odihneasca!