Nesimtire fara margini. Se pare ca PSD Botosani a terminat banii si recurge la tot soiul de artificii imorale pentru a-si rezolva problemele. Urban Serv, firma condusa de pesedistul Bogdan Buhaianu merge din scandal in scandal. Ieri dimineata, in centrul orasului, PSD isi monta cortul pentru strans semnaturi la candidatura Vioricai Dancila la functia suprema in stat. Cortul a fost carat cu masina Urban Serv si adus la locul unde trebuia montat. Masina din imagine este cea de serviciu a directorului firmei, Bogdan Buhaianu. Urban Serv este o societate aflata in subordinea Consiliului Local si care traieste din banii botosanenilor.

Liberalul Maricel Maxim spune ca la urmatoarea sedinta va face o interpelare pe aceasta tema si ca va cere demisia directorului Urban Serv:

Exemplele din tarile civilizate ne sunt la indemana. Oameni importanti de stat au demisionat pentru mai putin. Ceea ce face Urban Serv si directorul Buhaianu nu este normal pentru ca nu e firma lor sa dispuna de bunuri cum doresc. Dar, ne-am obisnuit cu asemenea derapaje de la PSD. Voi formula o interpelare in Consiliul Local si vom vedea ce se va intampla. Cum au majoritatea si e si interesul lor, sigur il vor proteja pe Buhaianu„.