Cariera in „liga mare” a Doinei Federovici s-a frant astazi. Ea nu mai este vice la Senat!

Federovici Doina Elena nu mai este de astazi vicepresedinta a Senatului Romaniei. Ea a fost schimbata din functie. Ceea ce Botosani Necenzurat anunta in urma cu cateva saptamani s-a petrecut. Practic Federovici a fost schimbata fara nici o explicatie devenind simplu senator. Presedinta PSD Botosani si-a pierdut astfel din puterile la care apela discretionar din functia pe care vremelnic a ocupat-o

Nu a mai fost dorita pe aceasta functie. Nu e iubita. Era de asteptat dupa ce Viorica Dancila a evitat sa mai viziteze Botosaniul desi era anuntata”, a declarat un membru din conducerea PSD

Varianta pe care organizatia PSD Botosani o pregateste este ca inlocuirea Doinei de la scaunul de vicesef al Senatului este doar o rotire de cadre. Aceasta este insa infirmata de mebri din conducerea centrala a PSD sustinandu-se ca niciodata nu a fost vorba de o rotire a cadrelor in PSD cand este vorba de astfel de functii.

Cariera in plina ascensiune a Doinei Fedeovici la nivel central s-a frant astazi. Urmeaza cea mai importanta lupta pentru ea, aceea de a-si pastra fotoliul de lider PSD la Botosani. Exista la nivelul partidului in Botosani suficienti pesedisti care vaneaza aceasta functie sau care nu o mai doresc pe Federovici in ea.

Desi in urma s-a pozat cu un afis al primului ministru DANCILA.  Doina Federovici nu a putut preveni schimbarea din functie!

Ca si vicepresedinta a Senatului, Doina Elena Federovici nu s-a remarcat cu nimic.

de |2019-09-02T17:45:39+03:002 septembrie 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment