Surprize in lant la Festivalul Cprnisa de anul urmator. Impresarul Liviu Sorinel a dezvaluit cateva din capetele de afis in cele trei zile de distractii pe care municipalitatea le pregateste pentru perioada 29=31 mai 2020 la Cornisa. Dealtfel acesta a si dezvaluit intr-o postare pe o retea de socializare cu ce vedete internationale se afla in contact pentru a veni la Botosani.

Vin, nu vin, vin, nu vin, vin, nu vin, vin, nu vin…oare vin? 
THOMAS ANDERS & MODERN TALKING
Band.
Oare e posibil sã participe şi ei, una dintre cele mai mari trupe din lume a muzicii anilor 80-90 în Festivalul de la Cornişa, la a doua ediție?
Am promova oraşul Botoşani, Cornişa, am face istorie, în urmã ar rãmâne poveşti de spus, ar fi ceva…de vis, cu zeci şi zeci de mii de oameni veniți pe dealurile de la Aquapark atât de la noi din zonã cât şi din toatã țara, cântând şi dansând!
Vin, nu vin, vin, nu vin, vin, nu vin, vin, nu vin…oare vin?

Pe langa Modern Talking, o serie de vedete autohtone de prima mana din Romania au fost contactate pentru zilele Cornisa. Este vorba despre Carla`s Dreams, Delia, The Motas, Irina Rimes si Antonia. Pentru acestea deja au fost rezervate datele la care se va desfasura concertul. Livius Sorinel a confirmat aceste discutii, sustinand ca daca se vrea muzica de calitate si artisti de prima mana trebuie vorbit din timp.