E limpede, fostul viceprimar Ghiorghita a inceput sa fure curent, de data aceasta fara galeata, doar cu mana goala! Acesta a avansat niste procente pe care vrea sa le obtina in alegeri absolut halucinante: el vrea sa obtina cu partidul in care tocmai s-a inscris (PDL) un scor de 15-20% la alegerile locale.

Florin Ghiorghita este viceprimarul care a bagat frica in toti taximetristii din oras. El a facut tot posibilul ca un cuplu de aur au politicii si afacerilor din Botosani sa se reuneasca, de aceasta data sub tutela unui partid politic: Florin Ghiorghita-Michi Microbuzul si vrea doar 20% la alegeri.

Practic acest scor ar permite formatiunii de buzunar din care Ghiorghita face parte sa impuna viceprimari la Primaria Botosani. Ar trimite cel mai probabil si PSD si USR in opozitie si ar forma o majoritate comfortabila in CL impreuna cu PNL. Ceea ce este evident ca nu e posibil.

Aceste vise ar fi posibile in conditiile in care Ghiorghita ar reusi sa evite scandalurile de care toata lumea isi aduce aminte si sa isi schimbe imaginea de viceprimar problema pe care a avut-o. Iar cu inscrierea la facultate nu rezolva acest lucru. La fel cum nu rezolva nici asocierea de imagine cu un fost vames care a executat si niste luni de puscarie. Mai mult decat atat, scandalul de piraterie auto in care a fost implicat de curand seful lui politic dovedit de politie ca facea transport ilegal de persoane, nu ajuta la nimic.

Cum nu ajuta la nimic nici initalele (PDL) ale formatiunii din care face parte, si nici programul politic care pare copiat de pe internet.

Probabil va ajunge Florin Ghiorghita sa faca un scor cat de cat dupa ce va ragusi de la strigatele de indemn de inscrierea in PDL adresate tuturor prietenilor si nu numai pe retelele de socializare. Oricum ar fi, aceasta disperare de a face din nou politica este inexplicabila mai ales din prisma faptului ca fostul viceprimar declara pana nu demult ca acest domeniu nu il mai tenteaza si daca va mai face un pas il va face doar alaturi de Catalin Flutur. Ori intre Catalin Flutur si Michi Microbuzul este o mare diferenta. Exact ca diferenta dintre Ghiorghita om de afaceri si cap de familie si Ghiorghita fost viceprimar.

Dar, trebuie sa ai fler sa simti aceste lucruri ceea ce Florin Ghiorghita demonstreaza din prin ca nu are. Asa cum nu va avea procentele evocate in Consiliul Local. Niciodata!