Lipsa de idei si pana de solutii…

Singur. Asa a parut senatorul Costel Soptica la ultima conferinta de presa tinuta la PNL. Dealtfel a si fost singur, nici un coleg de partid nu i-a tinut companie. Trist. Trist pentru ca liderii liberali nu au ce comunica in preajma campaniei electorale. Soptica organizat aceasta conferinta doar pentru ca trebuie. Restul liberalilor de vaza ba erau pe dupa usi, ba prefera boxul dupa colt in cautare de pozitii eligibile pe listele de la locale sau parlamentare. In momentul in care se vor sti candidatii va fi bataie pe participarea la conferinte, dar pana atunci nimeni nu are nimic de spus.

Singur si plictisit, Soptica nu a atacat vreo chestie uau, nu a facut nici o dezvaluire, nu a servit nici un pont. Intr-o conferinta pregatita pe genunchi a afirmat ca liberalii au strans 50.000 de semnaturi in Botosani pentru presedinte. Daca PSD ar fi anuntat si ei 50.000 de semnaturi atunci liderul liberal cu siguranta ar fi anuntat 60.000. Asa ca se fie ei mai multi ca parca asta are vreo importanta. Scorul exact se da la vot, nu la strangere de semnaturi asa ca ca acest capitol nu trebuie prezentat ca o mare izbanda. Era interesant de vazut si ascultat la conferinta si un membru de pe la tineret care chiar a mers cu sorcova dupa semnatori, dar meritele le ia intotdeauna seful. Palmasul ar fi incurcat.

Cireasa de pe tort a conferintei a fost solicitarea lui Soptica ca toti cei de la conducerea Consilului Judetean sa-si dea demisia. E limpede pentru toata lumea ca toata gasca de pesedei de pe acolo trebuie sa plece. Au solicitat-o si liberalii in multe alte conferinte de presa dar si cetatenii botosaneni atunci cand au fost organizate mitinguri in fata Palatului Administrativ. Dar acum, in prag de campanie electorala sa vii tu ditamai presedintele de partid sa spui ce toata lumea stie e de fapt un atac la inteligenta participantilor la conferinta dar si a cetatenilor care citesc. Era interesant daca prezentai echipa liberala gata sa preia conducerea CJ si solutiile ei. Dar, presedintele PNL nu a fost in stare se numeasca un singur liberal care ar putea face parte din aceasta echipa. Pana de idei sau pur si simplu indolenta. Sau mai grav, un PNL lipsit de solutii.

Asa cum s-a prezentat preseintele PNL Botosani, senatorul Costel Soptica la conferinta de presa de vineri, PNL Botosani chiar pare in pana de idei si lipsa de solutii. Ceea ce nu-i indreptateste sa aspire la nimic. Din asta avem si acum si daca tot ca ei  vin, la ce bun schimbarea.

de |2019-09-14T13:21:05+03:0014 septembrie 2019|Editorial, TOP NEWS|

Leave A Comment