Municipiul Botoşani are şanse mari să aibă un stadion modern, de felul celor construite în ultimii ani înoraşele mari din ţară. Stadionul Municipal ar putea fi modernizat cu bani de la bugetul statului, iar de realizarea proiectului ar urma să se ocupe Compania Națională de Investiții.

Anunţul a fost făcut de către municipalitate care a subliniat faptul că a avut discuții cu reprezentanții Companiei Naționale de  Investiții iar stadionul din Botoșani a fost inclus pe lista acestei instituții în vederea reabilitării și  modernizării. CNI se va ocupa inclusiv de documentații și de organizarea licitației pentru desemnarea firmei care va executa lucrările.

Noul stadion ar urma să aibă o capacitate de aproximativ 8000 de locuri, iar tribunele vor fi construite mai aproape de teren. Totodată, toate tribunele vor fi acoperite şi vor fi construite  parcari si clădiri care să deservească clubul de fotbal sau sportivii care vor avea activităţi pe stadion. Din actualul stadion vor fi păstrate instalația de nocturnă și sistemul de încălzire al gazonului.

Probabil că cel mai devreme lucrările vor putea începe la finele anului viitor, cu condiţia ca proiectul să fie finalizat până atunci.