Inspirat de un articol publicat in urma cu doua saptamani de BotosaniNecenzurat, consilierul PNL Maricel Maxim a dezvaluit in sedinta de Consiliu Local de ieri abuzurile sefilor PSD de la urban Serv. Acestia au folosit in actiuni electorale masinile firmei care se alimenteaza din bani publici.

Totodata Maricel Maxim a solicitat Primariei sa regleze cu contractantul SC Conrec modul in care se vopsesc marcajele de pe sosele. El care ca acestea sa fie facute fie in zilele de sambata-duminica, fie in timpul noptii. SC Conrec a pornit marcarea soselelor fix in ziua de 9 septembrie cand copiii au inceput scoala, traficul in Botosani devenind astfel extrem de aglomerat.

Maricel Maxim, consilier local PNL declara:

Aș vrea să vă spun că am văzut cum se utilizează mașini ale instituțiilor din subordinea CL pentru evenimente politice. Mă refer la mașina directorului Urban Serv care transporta și monta corturi pentru strângerea de semnături. Nu cred că este în regulă ca din banii cetățenilor municipiului Botoșani să folosim aceste mașini în scopuri electorale”,

La finalul interpelarii consilierul PNL a cerul membrilor din CA Urban Serv sa prezinte la urmatoarea sedinte o situatie cu masurile luate in ceea ce priveste abuzrile conducerii Urba Serv.