Dupa o pauza de facut placinte, zacusti si drumuri la arest pentru Florin Turcanu, sotul ei, Roxana s-a hotarat sa faca din nou politica. Si nu asa oricum ci direct, in scaunul de presedinte de partid la ALDE. Totul s-a intamplat la ceas de seara, printr-un telefon pe care ex-deputata PNL l-a primit. O persoana necunoscuta noua a anuntat-o ca din acel moment este presedinte la ALDE Botosani. Asa se fac numirile la partidele de top, prin telefon. Si destituirile prin SMS. (sa lasam curcile sa rada)

Renumita prin harul politic si organizatoric pe care il are, Roxana Anusca Turcanu s-a decis din prima sa accepte, punerea pe linie de plutire a unui partid praf in acest moment, fiind un mizilic pentru ea. Ultima data cand s-a auzit de ea a fost cand a pus-o iubitul ei de pe atunci, sotul ei de acum-Florin Turcanu, pe pozitie eligibila in cadrul PNL. A facut-o deputata. O cariera presarata de taceri in plen dar si acasa, drumuri Bucuresti-Botosani pe banii statului si un anonimat total. Marea izbanda a fost scorul grozav obtinut de PNL in 2016, cand cu ajutorul Roxanei Turcanu au scos doi deputati. Ea nici nu a fost pe liste insa era deputat PNL in functie. (curcile rad din nou)

Este limpede ca in spatele unei femei puternice sta un barbat influent, exact ca si in acest caz. De la dus pixuri prin sediu deodata deputat, Roxana politiciana s-a metamorfozat peste noapte in chip de Florin Turcanu. El este adevaratul Roxana care nu poate trai fara politica si fara putere pentru ca este greu. Cum poti sa intretii atata amar de avere ce ai dobandit-o în câteva mandate de ales?! Revenirea in politica a lui Turcanu prin interfata nevestei lui se face in pofida juramintelor lui in fata instantei prin care mromitea ca nu va mai face acest sport niciodata. Pentru ca el e un adevart politician: stie sa minta si atunci cand libertatea ii atarna de un fir de ata. (curcile au inlemnit de ras)

Numai ca e posibil sa fi pariat prost. Trecutul atarna greu, chiar daca perceptia publica s-a schimbat, fiind simpatic servind pe la mese in restaurantul pe care cu destul succes il conduce. ALDE a reusit in Botosani sa se transforme intr-o adunatura de tradatori, reesapati politic, fosile, dubiosi, pentru ca atata politica au stiut ei sa faca. Pana si la PCR era o politica de cadre, nu intra chiar oricine, insa la ei numai cine nu a vrut nu a fost, chiar si pe functie de sef. Si uite-asa a venit si randul Roxanei, cu Florin pe umerii ei.  Uite-asa au ajuns Tica de la Pomarla si Florin de la Dracsani sa fie colegi. (curcile se tavalesc)

Pana una alta sa ne pregatim sa radem pentru ca perioada care va urma va fi frumosa. Sa avem pop corn si televizorul deschis pentru ca Florin si Roxana s-au decis sa devina comicii momentului. Mi-i si imaginez pe amandoi incarcand sa trezeasca si sa calareasca un cal mort. Asa ca Roxana politiciana se pregateste sa-si anunte zilele viitoare echipa, sa simuleze niste alegeri democrate in partid, sa faca organizatie de tineret, in fine tot tacamul. Si sa nu-l uitam pe Florin in straie de femeie certat de sustinatori sa nu-si mai schimbe atat de des rujul ca o sa le iasa curcubeu pe buletinul de vot. De rasul curcilor!