Hidroplasto Botosani este acum firma momentului. Fara sa aiba politicieni in spate, fara smenuri cu statul si fara primari prieteni care dau lucrari fara comisioane. Pur si simplu pentru ca se pricep si in domeniul lor au ajuns printre cei mai buni, daca nu cei mai buni din Romania. Solutiile propuse de Hidroplasto nu participa la licitatii ca fiind cele mai ieftine, ele sunt cele mai bune, si de cele mai multe ori sunt agreate in dauna altor firme care propun ieftineli doar pentru a rula banii.

Lucrarile pe care Hidroplasto le-a executat spun multe: Centura Sucevei, poduri in Bacau, Mall si cartier de locuinte in Bucuresti, drumuri strategige. Uite ca se poate si fara pile, doar prin munca.

Catalin Silegeanu are 35 de ani si a reusit sa cladeasca o companie cu un bussines de 1,5 milioane de euro pe an. Hidroplasto, firma sa, are contracte cu cele mai mari firme din Romania cu care colaboreaza pe contracte de subantrepriza. El lucreaza la vedere, posteaza totul pe facebook si este dispus oricand sa stea de vorba despre afacerea sa.

La Centura Sucevei a fost chemat sa salveze situatia. Firma care avea angajament nu putea finaliza lucrarea la timp asa ca rosturile de dilatatie au fost instalate de Hidroplasto Botosani si lucrarea a fost terminata la timp. Ministrul Cuc, venit decis sa rezilieze contractul asa cum ii sta in caracter a ramas uimit si nu a avut decat cuvinte de felicitare pentru firma din Botosani.

Prinvind in spate, daca toate firmele din Botosani ar avea aceeasi anvergura, am fi departe. Seriozitatea si solutiile tehnice propuse fac ca lucrarile Hidroplasto sa fie durabile. E un exemplu, si, vorba lui:

„Daca toti ar lucra ca Hidroplasto nu ar mai exista probleme cu drumurile sau autostrazile. Pentru ca Hidroplasto odata ce face ceva e bine facut”. 

Pana la urma succesul si calitatea se confunda cu Hidroplasto si asta e tot ceea ce conteaza. Silegeanu a facut exact ce trebuie orice om de afaceri sa faca: o firma care sa functioneze si care aduce plus valoare in Botosani. Altceva nu mai conteaza.