Cornisa se deschide din nou luni!

Lucrarile de mentenenta si intretinere de la Aquaparcul Cornisa vor fi finalizate pana luni. Bazinul exterior va fi pus la conservare dar toate celelalte facicilati vor fi operationale la inceputul saptamanii viitoare. Au fost golite si curatate toate bazinele interioare si au fost executate lucrari de reparatii. Asemenea lucrari se desfasoara conform normelor de igiena odata pe an. Eugen Turcanu, seful DSPSA declara:

Odata pe an trebuie sa facem acest lucrari care dureaza o saptamana. Am curatat si dezinfectat tot, am golit bazinele si le-am spalat si am igienizat tot spatiul. Vrem sa prevenim astfel eventualele neplaceri. Bazinul exterior nu va mai fi dat in folosinta pana la anul, el nu va fi golit decat la primavara. Pana atunci va fi pastrat in conservare. De luni insa vom deschide din nou portile si asteptam lumea in numar cat mai mare la Cornisa„.

In perioada sezonului rece, Cornisa astepta vizitatorii cu facilitatile de la piscina interioara si patinoarul functionand la capacitati maxime. Nu se va mai deschide alt patinoar, pe esplanada Salii Sporturilor. Singura facilitate de care botosanenii nu se pot bucura sunt pistele de curling deoarece consilierii locali PSD nu doresc sa aloce bani sa cumpere piesele necesare practicarii acestui joc.

de |2019-10-04T07:02:02+03:004 octombrie 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment