Ieri a fost ziua sanatatii mintale. Si tot ieri romanii au trantit guvernul PSD dovedind ca sunt sanatosi la cap. Miscarea din Parlamentul tarii nu va ramane fara urmari in Botosani mai ales ca aceasta zona este sensibila in ceea ce priveste densitatea de pesedisti pe metru patrat.

Prefectul Dan Slincu va putea merge linistit la piata sa manance cascaval. Va pleca acasa si el si vanzatoarea de aprozar pe care si-a facut-o consiliera. Viitorul pare sumbru. Visurile de deputatie pe listele PSD par acum asa de indepartate

Directorimea PSD din oras trebuie sa se gandeasca daca a lasat loc de buna ziua pe undeva. Pentru ca daca nu, e nasol.  Cum marea parte nu sunt numiti cu concurs ci pur si simplu cu delegatie, este limpede ca vor trebui sa-si caute de munca. Sau sa accepte munca de jos

Primarii care visau bani peste bani, munti de bani, ar fi bine sa se trezeasca. S-au inscris in partidul gresit care a demonstrat ca si atunci cand are o larga majoritate, tot nu stie ce sa faca cu puterea. Banii nu vor veni, se vor imparti echitabil intre toate primariile.

Alesii PSD trebuie sa inceapa sa se gandeasca daca mai au loc pe liste pentru ca de data aceasta vor fi foarte scurte. Cand va mai pupa PSD 12 consilieri locali la Botosani? Niciodata. Si sa se gandeasca si la raul care l-au facut si pe care cu siguranta il vor mai face pana isi vor termina mandatele. Si listele de parlamentari vor fi asa de scurte….

Liderii (asa cum le place sa li se spuna) PSD nu-si vor da demisia din functii si demnitati. Vor astepta sutul in fund care cu siguranta va veni, fie de la oameni, fie de la liderii liderilor. Aceasta prabusire de guvern trebuie asumata totusi.

Sefimea care isi prezenta omagiile cu orice ocazie la partid va trebui sa-si reconfigureze traseul, acum pupaturile in fund se primesc la PNL

In felul acesta, ziua sanatatii mintale nu a trecut necelebrata in Romania, in Botosani. Mintea cea de pe urma a venit la romani, nu la toti, dar la marea parte. Poate le va veni si lor, acum, ca tot sunt cu picioarele pe pamant.