21 Noiembrie: Drumul strategic-inca o licitatie!

Castigatorul licitatiei pentru drumul strategic care va intercoencta 14 localitati din Botosani va fi desemnat pe 21 noiembrie. Pana atunci mai au timp ofertantii sa isi ridice valorile in sistemul electronic de achizitii publice.

Valoare aproiectului este de peste 74 milioane de euro și prevede modernizarea a patru tronsoane de drum județean care vor lega 14 localități, respectiv Albești, Blândești, Călărași, Dângeni, Dobârceni, Gorbănești, Hănești, Hlipiceni, Lunca, Mihălășeni, Răuseni, Sulița, Todireni , Trușești și până la localitatea Șipote din Iași. Este vorba de asa numitul drum strategic care va interconecta comunele in portante din Botosani. Specialistii CJ Botosani s-au ambitionat la faca o singura licitatie pentru un singur constructor pentru toate cele 4 tronsoane de drum si nimeni nu s-a prezentat.

Presedintele CJ Costica Macaleti declara: „De aceasta data cu siguranta vom avea ofertanti. Valorile au fost marite comform legii si lucrarea a devenit atractiva. Exista asocieri de firme dinafara judetului care participa la licitatie, acum vom reusi sa incredintam lucrarea. Sapaturile, care nu au a face cu vremea de afara vor incepe de anul acesta„.

de |2019-10-16T08:29:39+03:0016 octombrie 2019|Uncategorized|

Leave A Comment