Consilierii locali intruniti ieri în ședință de îndată și au votat aprobarea unui număr de șapte proiecte care totalizează  26 de milioane, de euro.

Printre proiectele aprobate se regăsește și cel privitor la traseul 102 pentru tramvaie, în condițiile în care pentru linia 101 s-a dat deja votul.

Primaria va lucra pe bani europeni la urmatoarele proiecte:
  • Lucrări de modernizare a sistemului rutier destinat transportului cu tramvaie
  • Lucrări de înlocuire a stâlpilor, firului de contact și sistemul de prinderi al acestuia
  • Lucrări de modernizare a stațiilor și peroanelor de tramvai
  • Lucrări de înființare sistem R-Ticketing
  • Lucrări de relocare a cablurilor aeriene în subteran

Primarul Catalin Flutur a tinut sa precizeze:

Șapte proiecte de hotărâre pe care le-am inițiat personal au fost votate, în sfârșit, de consilieri, adăugându-se celorlalte patru ce vizează aceeași axă de finanțare, trecute anterior prin consiliul local. Proiectele votate astăzi se referă la reabilitarea căii de rulare a tramvaielor pe traseul 102, construirea și dotarea unei creșe în Cartierul Cișmea, precum și la amenajarea a cinci zone de recreere pe străzile Vârnav, Adrian Adamiu (două), Pacea și pe Aleea Nucului din municipiul nostru”,

Consilierii locali au mai decis ci ca  Urban Serv să mai opereze în municipiu pentru o perioadă de un an de zile, urmand ca anul viitor sa fie organizata licitatie pentru a fi desemnata firma care ca asigura salubrizarea orasului.