Insotita de mai multi membri ai cabinetului demis de popor Viorica Dancila va efectua astazi o vizita in Botosani. Ea a sosit inca de aseara fiind cazata la hotelul Maria din centrul orasului. Vizita e pur electorala, sefa PSD fixand mai multe intalniri cu simpatizantii din Botosani, Dorohoi si Saveni. Acestia au fost mobilizati de partid in numar cat mai mare pentru a participa la intalnirile du Dancila.

Programul prim ministrului demis cuprinde si o vizita la o ferma din Concesti dar si la sectia de urgente a Spitalului Judetean Mavromati.

Dancila a aterizat seara trecuta la Suceava si a fost filmata in avion insotita de mai multi demnitari

https://web.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/2334284646885352/

Este prima data de cand conduce Guvernul cand Viorica Dancila ajunge in Botosani, acest lucru petrecandu-se abia dupa demiterea sa. Desi ieri a avut sedinta de Guvern unde nu s-a intamplat nimic bun pentru judetul nostru, surse PSD sustin ca Dancila va face promisiuni importante in speranta de a capata voturi: printre acestea se vor numara un sac de bani pentru CJ Botosani, inceperea lucrarilor la drumul Botosani-Tg Frumos (desi licitatia nu este gata) si alocarea de fonduri pentru drumul Botosani-Stefanesti.

In bagajul de cala al premierului nu au existat saci de bani.