In pana de idei, organizatorii PSD din Botosani au dus-o ieri pe Viorica Dancila sa viziteze spitalul Mavromati. Directoarea spitalului si o pleiada de asistente si cadre medicale si-au abandonat activitatea si au iesit in intampinarea prim ministrului demis afisand un entuziasm desantat. In tot acest timp bolnavii au fost abandonati, nevoile lor trecand pe plan secund.

Pentru ca asa li s-a parut lor normal, pesedistii au introdus-o pe Dancila in spital pe intrarea destinata handicapatilor. Aceesul in unitatea spitaliceasca a fost blocat, si pe la intrarea principala si pe la urgente, zeci de persoane fiind nevoite sa astepte sa intre, indiferent care ar fost nevoile lor.

Jurnalisti, pesedistiti, ministri, insotitori si sepepisti au tranformat Spitalul General din Botosani intr-un focar de infectie, nemaitinandu-se cont de mediu septic sau de curatenie. La urgente, cel mai solicitat sector de la Mavromati zeci de minute nu s-a putut efectua nici o interventie din cauza faptului ca Viorica Dancila si Doina Federovici au vrut sa viziteze computer tomograful, de parca ar fi fost uicul din Romania sau din Botosani.

Toate cadrele medicale care au fost scoase fortat de la munca pentru a crea imbulzeala pentru Viorica Dancila au fost atent supravegheate de deputatul PSD Costel Lupascu.

Actiunea PSD de ieri a starnit proteste in mediul on line, toata lumea condamnand aceasta actiune, de a bloca un spital de dragul campaniei electorale. Internautii de pe retelele de socializare au comentat in fel si chip blocarea activitatii la Mavromati numai ca sa se simta bine premierul demis.