Flutur nu mai vrea sa dea bani la Zona Metropolitana!

Primarul Catalin Flutur vrea sa lase Zona Metropolitana fara bani. Institutia, condusa de fostul primar Florin Egner nu si-a dovedit utilitatea pana in prezent. Absolut tot bugetul lunar este cheltuit pe salarii si deplasari.

Zona Metropolitană  este ținută de acel Consiliul de Administrație, formată de consilieri PSD și cei care decid dacă se ţne sau nu. Curtea de Conturi a venit și ne-a întrebat de ce dăm bani la Zona Metropolitană. Nu ar fi vorba de salariile lor, ci de toate plimbările nesfârșite de acolo și de niște proiecte care nu au nicio finalitate până acum. Nu știu de ce dăm banii la Zona Metropolitană, nu am înțeles”, a spus Cătălin Flutur.

Din zona metropolitana s-a retras la inceputul acestui an comuna Mihai Eminescu care nu a mai dorit sa finanteze salariile mari ale lui Florin Egner si a celor care lucreaza acolo, fara nici un folos.

Zona Metropolitană Botoșani a fost înființată în decembrie 2011 și a început să funcționeze în martie 2012. Potrivit site-ului oficial al Zonei Metropolitane Botoșani, în șapte ani s-a realizat un singur proiect, respectiv achiziția pe Bursa Română de Mărfuri a energiei electrice pentru municipiul Botoșani, orașul Bucecea și comunele Bălușeni, Curtești,  Răchiți, Roma, Stăuceni și Vlădeni.

de |2019-10-25T07:41:07+03:0025 octombrie 2019|TOP NEWS|

Leave A Comment