Fostul viceprimar Florin Ghiorghita vrea miting luni in Piata Revolutiei in Botosani. Cel putin asa a anuntat pe o retea de socializare si tot acolo cauta cu destul de putin succes si participanti. El mai vrea sa participe insotit de 50 de oameni la o sedinta de Consiliu Local in sediul Primariei ca forma de protest imp0triva administratiei PSD care in lipsa primarului Catalin Flutur doreste sa imparta bugetul dupa bunul plac.

„Cer public și mâine o voi face și scris, acceptul primarului Catalin Mugurel Flutur, al Politiei Municipiului și Jandarmeriei pentru organizarea unui miting de protest împotriva modului de conducere (distrugere) a orașului nostru, luni, 28 octombrie, ora 12.30 în Piața Revoluției. Cer totodată acceptul pentru a participa, însoțit de câteva persoane, la ședința Consiliului local, care este publica. Dacă tot este Piața Revoluției, revoluție sa fie”, spune Florin Ghiorghita, 

Ghiorghita s-a inscris nu demult in PDL, condus de Viorel Catarama, Daca va face acest miting luni, incepand cu ora 12,30, Florin Ghiorghita va demonstra ca a reintrat in politica insa momentan toata actiunea este la nivel de anunt pe facebook. Ghiorghita crede ca doar astfel poate trage un semnal de alarma in ceea ce priveste modul in care este condus Consiliul Local de catre consilierii PSD. Acestia la ultima sedinta au parasit sala, lasand orasul fara bani.

„Cine se baga sa ne adunam măcar vreo 50 de persoane sa mergem sa asistam la ședința? Doar este publica. Și ca echipament obligatoriu tricouri inscripționate și scuipați cât de mulți. Pentru ca, din păcate, cu furci și topoare nu putem întra. Ordinarii de consilieri PSD, împreună cu cei doi viceprimari, plătiți regește din banii noștri, ai celor care muncim, doar asta merita.”, a mai adaugat Florin Ghiorghita.