Astazi este o zi plina de evenimente in municipiu cum de multa vreme nu a mai fost, Din pacate totul este legat de politica, politiciani si nazdravaniile lor. Iata cateva puncte de reper in ceea ce priveste ziua de astazi.

  1. Consilierii locali PSD vor imparti in prag de iarna (dupa ce au amanat o luna), bugetul. Ei il vor cioparti dupa bunul plac al lui Tincu si Cosmin Andrei. Deci, va fi sedinta de CL incepand cu ora 10. Intrarea este libera.
  2. Tot la aceasta sedinta pesedistii doresc schimbarea din functie a directorului DSPSA Eugen Turcanu. Ei vor propune o noua organigrama prin care vor sa inventeze postul de supersef. Marca inregistrata PSD, partid care in municipiu nu prea mai reprezinta pe nimeni, schema va trece la vot deoarece angajatii lui Tincu sunt majoritari.
  3. Fostul viceprimar Florin Ghiorghita vrea sa faca astazi un miting de protest. Nu se stie exact ce la determinat insa e ceva legat de PSD. Soferii lui Michi nu vor putea participa deorece ar stirbi interesele patronului. PSD este curtat intens de Michi Balan pentru a putea obtine contractul de transport in comun calatori in Botosani. Aproape ca au campanie electorala gratis.
  4. Daca nu il vom gasi pe Ghiorghita la miting, el a anuntat ca va fi in sala de sedinte a CL. Vrea sa faca o gasca de 50 de oameni cu care sa-i sperie pe pesedisti in speranta ca acestia vor vota normal.
  5. Seful CJ nici astazi nu va fi la serviciu.
  6. Incasarile Cornisa nu vor depasi 300 de RON, lucru obisnuit de cand a venit frigul,
  7. Botosani-Targu Frumos nu se va face.
  8. Continua campania electorala, numai cu minciuni de o parte si de alta, fara confruntari pentru ca votantul sa nu-si faca o imaginatie despre cat de prosti sunt varfurile partidelor.