Botosani Necenzurat va prezinta un video de colectie, needitat, despre cum se faceau campaniile electorale in trecut. Este vorba despre campania pentru parlamentare cand PSD si PNL erau intr o mare alianta. Constantin Contac, Costica Macaleti, Radu Dragusi, Gabriel Oprisanu si multi altii au fost atunci protagonistii unui scandal monstru.

Un tanar PDL-ist a fost prins in timp ce fura banerele PSD si voia sa le duca la sediu sa le arda. Scandalul a capatat tente comice cand cei de la PSD s-au urcat pe sediul PDL si au acoperit cosurile de fum pentru a nu se putea face focul care sa distruga banerele. Politia, parchetul, politicieni vechi si noi, paine si circ, totul intr-un scandal epic care a fost punctul culminant al acelei campanii electorale. Filmarea integrala poate fi urmarita aici:

https://www.youtube.com/watch?v=ObPV3o93Nzc

Erau vremurile cand politica se facea in strada, la vedere si capii partidelor nu se sfiau sa aibe discutii publice, in contradictoriu. In prezent, comunicarea cu votantul se face in Botosani doar prin materiale de presa platite sau conferinte. Adica deloc.