Deputatul PNL Cristian Achitei si-a exprimat satisfactia privind investirea guvernului Orban pe o retea de socializare. El spune ca in sfarsit Romania si Botosaniul au sansa sa se dezvolte acuzand fostii guvernanti de la PSD de iresponsabilitate.

Instalarea Guvernului Orban este primul pas spre o Românie normală. Partidul Național Liberal a terminat astăzi ceea ce a început în urmă cu mai bine de o lună, în momentul în care a inițiat moțiunea de cenzură împotriva celui mai slab guvern din ultimii 30 de ani, Guvernul Dăncilă. Miniștrii iresponsabili ai PSD, demiși la moțiune, au fost scoși în sfârșit din Palatul Victoria în urma votului de învestire a Guvernului Ludovic Orban.

PNL își demonstrează încă o dată forța, dar și responsabilitatea față de soarta României și a românilor, într-un moment dificil, punând interesele țării mai presus de interesele electorale sau de imagine proprii și asumându-și guvernarea.România are nevoie urgentă de o rectificare a bugetului pe 2019, de o lege a bugetului pentru anul 2020, de gestionarea problemelor legate de iminența sezonului rece, de desemnarea unui candidat legitim pentru Consiliul Europei, de organizarea în cele mai bune condiții a alegerilor prezidențiale. Toate aceste sarcini și multe altele vor fi onorate de Guvernul Orban, un guvern responsabil.

Știm că urmează o perioadă extrem de dificilă, căreia suntem pregătiți să îi facem față în cele mai bune condiții.Nu în ultimul rând, în plan strict politic, PNL învinge clar încă o dată PSD, un PSD absent și astăzi de la datorie, și îl trimite acolo unde îi este locul și unde l-au trimis și românii prin votul din 26 mai: în opoziție! Majoritatea din parlament a votat astăzi pentru un prim pas către o Românie normală, cea pe care și-o doresc toți cetățenii de bună credință