Se pregătește cel mai spectaculos “Concert Pentru Anul Nou” organizat vreodată la Botoșani. Peste 75 de artiști vor urca pe scenă într-un maraton muzical iar organizatorii se așteaptă la un număr record de spectatori.

Pe data de 17 ianuarie 2020, va avea loc cel mai grandios concert indoor din nordul Moldovei! Deja tradiție, “Concertul Pentru Anul Nou” adună de la an de an un număr record de spectatori. Din acest motiv, pentru prima dată, îl vom desfășura în sala Polivalentă din Botoșani” declara orgnizatorul evenimentului, impresarul Liviu Sorinel

Spectacolul va fi realizat în colaborare cu Filarmonica „George Enescu” din Botoșani, avându-l la pupitru ca dirijor pe maestrul Iulian Rusu, fost director artistic şi actualmente Dirijor al Filarmonicii din Brașov. Concertul va aduce pe aceeși scenă nume de referință ale muzicii românești, atât din categoria celei de operă, operetă, simfonice, cât și a altor genuri muzicale.

„Ne dorim să aveți parte de o trăire unica la acest concert, pe modelul „Andre Rieu”, concert care va “împleti” muzica; plecând de la cea clasică, simfonic/operă/operetă şi terminând cu muzică pop, pop-rock, balade și rock simfonic. Invitații speciali de marcă ai concertului sunt DAN BITTMAN – solist, PAULA SELING – solistă/soprană, MARIA MIRON – mezzosoprană, ADDA – solistă de muzică pop&balade, ANDREI FERMEȘANU – tenor, GELU GRAUR – solist, TRUPA HOLOGRAF – DAN BITTMAN (solist vocal), ROMEO DEDIU (chitară, voce), IULIAN VRABETE (bas, voce), TINO FURTUNĂ (claviaturi, pian, voce), EDI PETROŞEL (baterie, voce), EMIL SOUMAH (percuție, muzicuță – colaborator)”, a mai spus Liviu Sorinel.

În cei 40 de ani de existență a celebrei trupe rock, va fi pentru prima dată când o parte dintre melodiile lor vor fi acompaniate live în concert de cãtre Orchestra Filarmonicii într-un inedit și spectaculos HOLOGRAF SIMFONIC! Concertul va fi un “maraton al divertismentului muzical”, mai bine de 150 de minute, iar pe scenă vor evolua peste 75 de artiști instrumentiști/soliști .

Biletele vor fi puse în vânzare la Botoşani începând de miercuri, 6 noiembrie 2019, ora 10.00, la sediul Filarmonicii Botoşani şi la Cinematograful “Unirea” precum şi online pe www.iabilet.ro.

„Ne dorim ca oricine să-și poată permite achiziționarea unui bilet la acest concert, astfel încât, cel mai mic preț de intrare este doar 39 lei în Zona 3. Urmează Zona 2 cu 69 lei/bilet, Zona I cu 99 lei/bilet şi Zona VIP- cu 149 lei/bilet (prima jumătate din tribuna oficială şi scaune în teren)”.