Primaria comunei Mihai Eminescu aduce la cunostinta ca de curand, in comuna au fost impartite pliante politice care au drept scop dezinformarea locuitorilor cu privire la investitiile din comuna, insinuandu-se ca ar fi realizate datorita domnului deputat PSD Costel Lupascu.

Facem precizarea ca toate investitiile consemnate in acel material au fost prezentate intr-un mod minciunos si neancorat la realitate.

Domnul deputat PSD nu are cunostinta despre tipul investitiilor si sursa lor de finantare. Majoritatea investitiilor la care face referire sunt finatate din fonduri europene prin programul PNDR 2014-2020, in perioada in care dumnealui nu era deputat.

In primul rand, toate investitiile realizate pentru comuna Mihai Eminescu sunt datorate muncii depuse de aparatul de specialitate coordonat de Primarul comunei.

Mai mult decat atat, mentioneaza ca datorita guvernului din care facea parte, comuna a realizat investitii, afirmatie total gresita!

Relizarile pe care el le mentioneaza, in necunostinta de cauza, sunt proiecte finantate din fonduri europene, iar pentru finantarea acestora,  nu vedem legatura domnului deputat PSD cu atragerea fondurilor europene.

Referitor la lucrarile aferente modernizarii si dotarii Scolilor din comuna Mihai Eminescu, tinem sa ii aducem la cunostinta domnului Lupascu ca acestea sunt finalizate, insa dumnealui daca nu a avut niciodata contact cu administratia locala a comunei, nu are de unde sa stie acest fapt.

De necrezut este ca in materialul despre care facem vorbire, dl Lupascu sustine ca VA SPRIJINI REALIZAREA SALII DE SPORT IN COMUNA MIHAI EMINESCU.

Primaria comunei a avut depus inca din anul 2007 la Compania Nationala de Investitii.  proiectul pentru Realizarea Salii de sport in comuna Mihai Eminescu, iar in anul 2018 pe o alta masura de finantare, dar pentru ca nu am avut culoare politica care trebuia, aceasta investitie nu a primit aprobare.

Pentru realizarea salilor de sport, au primit finantare de la bugetul de stat, preferential doar primariile ai caror primari sunt din acelasi partid politic ca al domnului Lupascu.

Astfel, Primaria comunei Mihai Eminescu se arata dezamagita de afirmatiile minciunoase si de faptul ca o persoana care niciodata nu s-a aratat interesata de comuna isi isuseste dezvoltarea acesteia prin realizarea obiectivelor.

Totodata aducem la cunostinta ca Primaria are deptul de a se indrepta impotriva celor care prin dezinformare/ informare gresita aduc atingere imaginii institutiei, pe toate caile legale.